četvrtak, 11. svibnja 2017.

Creepypasta: Novi mobitel







Prije par mjeseci jedna poznanica od mog prijatelja kupila je novi mobitel. Živjela je sama sa svojim šestogodišnjim sinom. Nakon dugog i napornog dana stavila je svoj mobitel na stol i počela da gleda TV. Njen sin je došao do nje i pitao je da li se može igrati sa njenim novim mobitelom. Dala mu je mobitel i rekla da ne smije nikoga zvati niti slati poruke.


Oko 22h u noći kad je postala pospana, odlučila je da odvede sina u krevet i nakon toga da i ona ode spavati. Otišla je do njegove sobe ali nije bio u krevetu. Nakon toga otišla je do svoje sobe i pronašla sina koji je spavao sa mobitelom u rukama. Prvo je pretražila svoj telefon, pronašla je samo male promjene. Kao promjena pozadine, pozivnog tona i slično. Nakon što je ton i pozadinu vratila na staro, pretražila je slike, počela da briše slike koje je uslikao njen sin, dok nije došla do posljednje slike.


Šta je na njoj vidjela nije mogla da vjeruje. Vidjela je svog sina koji spava na krevetu ali kao da je neko ispred njega fotografisao sliku. Lijevo se vidi kao neka starija žena a neke podsjeća i na lutku.

Nema komentara:

Objavi komentar

Creepypasta: "Igra vrata" (1 dio)